winter dance festival

Info

Täältä löydät tanssileirin infon ja kuvaukset tanssituntien tasoista. Voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli herää kysyttävää. Majoitusasioissa voit olla suoraan yhteydessä Vesileppikseen.

PERUSTEET / KESKITASO

PERUSTEET / KESKITASO

Tämä taso sopii sinulle, jos hallitset tanssittavan lajin perusaskeleet ja olet jo käynyt kyseisen tanssilajin tunneilla aiemmin. Tunneilla varioidaan peruskuvioita, tutustutaan tärkeään tekniikkaan, sekä vienti-seuraamiseen.

KESKITASO

KESKITASO

Keskitason tunneille osallistuvalta odotetaan lajin peruskuvioiden vahvaa hallintaa. Osaat jo tanssia lajinomaisesti musiikkiin, huomioiden tanssiparisi. Tunneilla syvennämme perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja tutustumme haastavampiin liikeratoihin.

KESKITASO / HAASTAVA

KESKITASO / HAASTAVA

 Tunnit ovat tarkoitettu pidempään tanssineille, joilla on halu kehittää itseään tanssijana. Tunneilla keskitytään parempaan parityöskentelyyn, haastavampiin kuvioihin, tanssin musikaalisuuteen, sekä pieniin yksityiskohtiin. 

winter dance festival

Suurtanssit

Winter Dance Festivalin osallistujat pääsevät nauttimaan upeista Vesileppiksen suurtansseista! Kaksi iltaa huikeita esiintyjiä ja 450 neliömetrin tanssilattia!

Vesileppis Areenan lavalle nousevat perjantaina 26.1.2024 Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Sinitaivas, lauantaina 27.1.2024 Hurma, Komiat ja Reinon Retkue.

Liput
Pe 25 €
La 25 €
Pe + La 45,00€


Ennakkoliput voit hankkia Vesileppiksen vastaanotosta tai verkosta tiketti.fi.

Sekä perjantain että lauantain tanssiliput kuuluvat majoituspaketteihin!

Perjantai 26.1.2024 | Klo 20-00:30
Kyösti Mäkimattila & Varjokuva
Sinitaivas

Lauantai 27.1.2024 | Klo 20-00:30
Hurma
Komiat
Reinon Retkue

Kyösti Mäkimattila & Varjokuva pe 26.1.

Sinitaivas pe 26.1.

Hurma la 27.1.

Komiat la 27.1.

Reinon Retkue la 27.1.

winter dance festival

Intensiivikurssit

Intensiivikurssit tarjoaa aktiivisille tanssijoille tehokasta treeniaikaa buggiin ja salsaan. Kursseilla keskitytään tiettyihin teemoihin ja jätetään aikaa myös henkilökohtaisen palautteen antamiselle. 

Intensiivikurssit on muista tanssileirin tunneista erilliset 3h kokonaisuudet. Ryhmiin ilmoittaudutaan pareittain, mutta tunneilla on käytössä myös vapaaehtoinen parinvaihto. Tunneille otetaan rajallinen määrä pareja.

Kurssien taso on keskitaso/haastava, joten oletamme lajien hyvää hallintaa.

Intensiivikurssin hinta on 40€/hlö tai molemmat kurssit yhteishintaan 70€/hlö. Intensiivikurssille ilmoittautunut saa muista tanssileirin tunneista 20% alennuksen. Kurssi maksetaan leiri-infoon Vesileppis Areenalla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ INTENSIIVEILLE

Bugg | pe 26.1.2024 klo 12.30-15.30

Bugg | pe 26.1.2024 klo 12.30-15.30

Reetta Koivuniemi & Tuomas Sillanpää

TÄYNNÄ! Kurssilla keskitytään vienti-seuraamiseen, lajinomaiseen liikkeeseen (baunssi/syke), sekä musiikintulkintaan.

Salsa | su 28.1.2024 klo 12-15

Salsa | su 28.1.2024 klo 12-15

Matias Löyttyniemi

MELKEIN TÄYNNÄ! Kurssilla keskitytään salsan liikkumiseen erilaisten suljetun ja avoimen otteen liikkeillä, sekä käännösten variointiin.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

+ Mistä voin ostaa tanssitunteja?

Tanssitunnit myydään tanssileirin infossa Vesileppis Areenan yläkerrassa. Voit katsoa alta alueen kartan. Etukäteen voit ostaa koko leirin majoituspaketin, jossa on mukana myös tanssikurssit (lukuunottamatta intensiivikursseja).

+ Yksin vai parin kanssa?

Tanssitunneille voit osallistua parin kanssa tai ilman.  Tunneilla toimii parinvaihto, jota suosittelemme ihan kaikille, tulit sitten parin kanssa tai yksin. Oppiminen on hauskaa ja nopeaa ja tapaat paljon uusia ihmisiä! 

+ Mitä kautta hankin majoituksen?

Majoituksen voit varata haluamallesi ajalle suoraan Vesileppiksestä. Vesileppis tarjoaa laadukkaat puitteet elämyksiin ja rentoutumiseen. Majoittuessasi Vesileppiksessä, käytössäsi on myös kylpylä ja kuntosali. Muista myös mahdollisuus keilailuun tai vierailuun upeassa Muumi jääluolassa!

+ Mistä saan suurtanssien liput?

Suurtanssien liput voit hankkia Vesileppiksen vastaanotosta tai ennen tansseja ovelta. Liput sisältyvät majoituspakettiin, jonka löydät nettisivuiltamme kohdasta “majoitus”. Tanssileirin info ei myy tanssilippuja. 

+ Mihin tasoryhmään osallistun?

Tasoryhmien kuvaukset löydät info- osiosta. Jos olet epävarma itsellesi oikeasta tasosta, voit kysyä siitä opettajilta tapahtumassa.

+ Onko tapahtuman aikana mahdollisuus ruokailuun?

Vesileppiksen ravintola palvelee tapahtuman ajan. Tarjolla on monipuolinen buffetlounas ja -päivällinen, johon voit ostaa ruokaliput etukäteen majoituksen yhteydessä tai Vesileppiksen vastaanotosta. Suosittelemme ostamaan ruokapaketit etukäteen! Tarkemmat tiedot Vesileppiksen palveluista löydät vesileppis.fi. Vesileppis Areenalla palvelee keilahallin kahvio.

winter dance festival

Tanssileirin järjestää yhteistyössä

Winter Dance Festival Tanssitunnit

anne-riina@tanssiwisio.fi

044 381 3679

Majoitus | suurtanssit