winter dance festival

Opettajat

Winter Dance festival kokoaa yhteen alan huippuja opettajia!

turku | tanssikoulu play

Joonas & Alina

Joonas Kainulaisen ja Alina Mustamaan tunnit saavat kiitosta erityisesti selkeästä opetuksesta, sekä tasapainoisen parityöskentelyn korostamisesta. Opetuksessa keskitytään aina hyvään perustekniikkaan, vienti-seuraamiseen  ja tanssin musikaalisuuteen, huumoria ja rentoa tunnelmaa unohtamatta.

Kuopio | tanssikoulu wisio

Tapani & Anne-Riina

Tapani Hasan ja Anne-Riina Hurskaisen tunneilla harvemmin ilme pysyy vakavana. Tanssin ilo, huumori sekä aito välittäminen luovat tanssitunneille rennon ja turvallisen oppimisilmapiirin. Tunneilla pyritään löytämään yhteys parin ja musiikin välille sekä otetaan huomioon niin oma tanssitekniikka kuin myös muut ihmiset tanssilattialla. 

Paimio | tanssikoulu antti törmänen

Antti

Antilla on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa.

Helsinki | avec dance club | timbero.fi

Matias

Matias Löyttyniemi on vienyt salsan auringon joka puolelle Suomea! Intohimo tanssiharrastukseen, raikas energia sekä aivan omalla tasollaan oleva ymmärrys kuubalaisesta tanssista ja musiikista ovat Matiaksen tunnettuja valttikortteja.

Helsinki | Avec dance club

Tuomas & Reetta

Tuomas Sillanpään & Reetta Koivuniemen opetuksesta huokuu vahva ammattitaito, kokemus ja intohimo tanssiin. Inpiroiva ja kannustava ilmapiiri takaa mielekkään oppimisympäristön ja valaa rohkeutta heittäytyä musiikin vietäväksi.

winter dance festival

Tervetuloa huippuopettajien oppiin!

Tapahtuma sisältää tanssitunteja, intensiivi-kurssit ja kahdet suurtanssit! Vesileppiksen upeat puitteet tarjoavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen elämykseen ja rentoutumiseen.