OHJELMA 2024

JULKAISTAAN PIAN.

Voit tulla tanssimaan yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista yhdeksi tunniksi, päiväksi tai koko leiriksi. Tanssileirin tunteja ja päiviä ostetaan paikanpäältä leiri-infosta Vesileppis Areenan yläkerrasta.

Perusteet (vihreä)

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Perusteet / Keskitaso (vihreä/sininen)

Tämä taso sopii sinulle, jolla on opetettavasta lajista jo hieman perusteita pohjalla. Tunnilla edetään nopeasti perusteista keskitasolle. Sinivihreät tunnit ovat hyvä välivaihe siirryttäessä keskitasolle.

 

Keskitaso (sininen)

Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

Keskitaso / Haastava (sininen/punainen)

Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa pidempään tanssineille.

Avoin taso (keltainen)

Avoin taso sopii kaikille. Tunnilla lähdetään liikkeelle lajin perusteista ja edetään ryhmän mukaisesti.

SUURTANSSIT

VESILEPPIS AREENALLA

Liput 23,50€/ilta tai 42€ yhteislippu pe&la

 26.1. PERJANTAINA

Kyösti Mäkimattila & Varjokuva

Sinitaivas

 27.1. LAUANTAINA

Hurma

Komiat & Reinon Retkue